Bútorajtók

bútorajtó Megöregedtek vagy elvetemedtek a bútorajtói? Mi készítünk újat!

Világunkban már semmi nem az, aminek látszik. Ezért tartjuk kiemelkedően fontosnak a bútorajtók készítésénél , hogy kiváló fából, tölgyből, bükkből, fenyőből, stb. készűljenek el, valamint a legmegfelelőbb módon kezeljük a felületét. Tartósságot és eredetiséget biztosítunk Önnek a bútorajtók készítésénél, hiszen ez egyben a bizalom alapja is! Kiindulva abból, hogy cégünk ügyfélbarát, betartjuk a megígért határidőket, így Önök mindig elégedettek lesznek.

A Mile Color Kft 2005 óta foglalkozik egyedi bútorajtók készítésével, gyártásával. Palettánk kiterjed a tömörfa, furnéros, festett MDF és üvegajtókra és koronalécekre egyaránt. Pácolt és lakkozott fáink esetében a színek hatalmas tárháza várja Önöket boltunkban, és egyéni igény esetén szívesen keverünk ki saját színt is. Festett MDF bútorajtóknál pedig választhat RAL és NCS színek közül. Kérésre természetesen lehetőség van egyedi színekre ebben az esetben is.

Miért velünk érdemes bútorajtót készíttetni?

  • maximális minőség, és garanciavállalás az általunk gyártott bútorajtókra
  • egyedi forma és színvilág
  • vállaljuk a bútorajtók egyedi méretre gyártását is
  • igény szerint alkalmazunk pácot, viaszt, lakkot, vagy olajt a bútorajtók színezéséhez
  • kiszámoljuk az anyagköltséget, aztán árajánlatot készítünk Önnek, mindezt teljesen INGYEN

 Keressen Minket bizalommal, Mi szívesen állunk az ügyfeleink rendelkezésére, akár bérfestésről, szaktanácsadásról, bútorajtók készítéséről is legyen szó.