Fa műemlék berendezések felújítása

műemlék felújítás A Mile Color Kft egyik fő profilja közé tartozik, hogy műemlék, és műemlék jellegű fa nyílászárókat újít fel. A fa műemlékek renoválásánál nagyon fontos, hogy az új nyílászáró maximálisan megfeleljen az ablak és ajtókeret műemlék jellegének. Fontos a korhűség megőrzése. Tehát a fa műemlékek felújításánál elengedhetetlen az, hogy az ajtó stílusa sugallja az adott kor formavilágát és jellegzetességét. A fa műemlékek kialakítását a legmegfelelőbb módon és minőségben kell elvégezni.

Munkáinkra büszkék vagyunk, hiszen minden esetben a legoptimálisabb fa alapanyag kiválasztását követően saját kezűleg formáljuk megfelelőre az ajtók és ablakok szerkezetét. Innovatív technológiáinknak köszönhetően, a fa műemlékek felújítása számunkra már gyerekjáték, a műemlék kinézet elérése is könnyű, hiszen minden esetben a hozzáillő mintával, és színnel kombináljuk a legmegfelelőbb anyagot.

Miért a mi cégünket válassza a fa műemlékek felújítására?

  • az elvállalt munkát mindig határidőre teljesítjük
  • pontos, precíz szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a legmodernebb technológiák alkalmazásával
  • az általunk felújított fa műemlékek kinézete pontosan ugyanolyan lesz, mint fénykorában
  • szakképzett kollégáinknak köszönhetően minden segítséget megkap
  • megrendelőink igényeit és kéréseit minden esetben szem előtt tartjuk
  • az általunk végzett munkára garanciát vállalunk

A Mile Color Kft több évtizedes tapasztalattal és szaktudással rendelkezik a fa műemlékek felújítása terén. Biztosítjuk Önt arról, hogy a legkiválóbb szolgáltatást fogja tőlünk kapni, a ránk bízott feladatot pedig 100%-osan el fogjuk végezni!

Hívjon minket bizalommal!