Faipari felületkezelő anyagok

 

Cégünk fő profilja a faipari felületkezelő anyagok forgalmazása, ipari- és lakossági felhasználók részére egyaránt. Ezek a felületkezelő anyagok széles választékban és kiszerelésben találhatók meg boltunkban, szakképzett kollégáink pedig az Önök rendelkezésére állnak az ideális szín és típus kiválasztásában.

Minden esetben különbséget teszünk beltéri és kültéri faipari felületkezelő anyagok között.

Kültéri fa felületek kezelése:

Valójában mindegy, hogy faházról, kerti bútorról, ajtóról vagy ablakról beszélünk, minden esetben a legfontosabb, hogy a termékek ellenállóvá váljanak a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. A fát meg kell óvni az időjárás és a környezet korrodáló hatásaitól: széltől, esőtől, napfénytől. Az erős nap UV hatása kiszárítja és elégeti a fát, míg az eső porózussá teszi a faanyag felületét. Ezért minden esetben felhívjuk a kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a faanyag csak megfelelő felületkezelő anyagok felhasználását követően védhető meg a gyakran szélsőséges időjárástól. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a kültéri eszközöknek szépséget és harmóniát is kell sugározniuk, így a megfelelő vízálló, páraáteresztő felületkezelő anyagokkal való kezelés mellett egy jól megválasztott szín is szükséges a kellő hatás elérése érdekében.

Beltéri fa felületek kezelése:

A beltéri fafelületek napjainkban is virágkorukat élik. Otthonossá teszi lakókörnyezetünket, és melegséggel töltik meg azt. De akkor marad igazán tartós, ha megfelelő kezelést és védelmet kap. Az általunk árusított faipari felületkezelő anyagok széles választéka teszi lehetővé azt, hogy a legmegfelelőbbet válassza ki, ízlése szerint. Egy jól megválasztott típusú és színű festék minden esetben szépséget és harmóniát sugall.

Faipari felületkezelő anyagaink – kültéri lazúr rendszerek, kül-és beltéri fa olajok, Waxok, MDF festékek, lakkok, pácok  – széles választékából választhat boltunkban. Látogasson el hozzánk!