800x300-lakossági-beltéri

Beltéri felhasználás

Termékeink sokoldalúan felhasználhatóak beltérben is: bútorok, konyhák, szobabútorok és járófelületek, munkafelületek festését lehet elvégezni velük.

Lakkok

A lakkok használata igen sokrétű. Ha bútorokról van szó, akkor egy olcsóbb, egykomponensű oldószeres lakk is kiváló a kezelésre, mivel a szobákban lévő tárgyak kevésbé vannak igénybe véve, mint a házon kívül. Felhívjuk kedves lakossági felhasználóink figyelmét, hogy a bútorok kezeléséhez használhatóak vizes és akryl lakkok is egyaránt. Ajánljuk ezen kívül a konyhákban és a fürdőszobákban is a használatát. Viszont a konyhákban kétkomponensű poliuretán, vagy vizes lakkok használhatóak leginkább, mivel ezek jól ellenállnak a vegyszereknek és a párának egyaránt. A fürdőszobai bútorok festésére is kiválóan lehet használni őket, de a felületkezelés itt kívánja meg a legnagyobb szakértelmet, mert a víz, pára a legapróbb helyeken is utat tör magának és rongálja a fát. Ezért legalkalmasabb az oldószeres akryl vagy vizes bevonat, mert ezek igen strapabíró réteget képeznek az adott felületen. Az asztallapok külön figyelmet érdemelnek, hiszen ezek erősen igénybe vett felületnek számítanak. Ezekre kínálunk megoldást erős, kopásálló, nagy keménységű lakkokkal, amit ezekre a helyekre fejlesztettek ki (például asztallapok, konyhai munkapultok, kocsmapultok)

Pác

A pác használata a legmegfelelőbb a padlók és antik bútorok esetében. Felhívjuk kedves lakossági felhasználóink figyelmét, hogy a pác felvitele nem könnyű feladat, speciális technikát igényel. Lépésről lépésre haladva érhetjük csak el az optimális hatást. Felületkezelési oktatásainkon és szaktanácsainkon erről a módról mindig szó esik, így elkerülve a későbbi kellemetlenségeket.

Festékek

A festékek használata a legmegfelelőbb ajtók, ajtófélfák, konyhai bútorok esetében is. Az egyéni igényeknek megfelelően szívesen keverünk színeket.

Olajok és viaszok

Ezeket az anyagokat főként padlóra, valamint ajtók és ajtófélfák kezelésére ajánljuk. Az általunk kínált olajok és viaszok csak természetes anyagokat tartalmaznak, így ezek bátran felhasználhatóak gyerekjátékok festésére is. Kemény kopásálló felület érhető el vele és felújítani is könnyebb, mint a lakkozott felületeket.