Szaktanácsadás

Szaktanácsadás A Mile Color Kft több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégái bármikor kedves ügyfeleink rendelkezésére állnak! A felületkezelési szaktanácsadás szolgáltatásunkkal azoknak szeretnénk bővebb információval szolgálni, akik felújításba, esetlegesen ház építésébe kezdenek és az adott fázisnál, a cégünk által nyújtott információk birtokában szeretnének továbbhaladni, saját kezűleg hozzátenni egy olyan értéket, amire a benne lakók nap, mint nap rácsodálkozhatnak. Az általunk nyújtott szaktanácsadással a felmerülő kellemetlenségeket el lehet kerülni, ezzel is időt, és energiát, de főként pénzt lehet megtakarítani!

Miért fontos, hogy felületkezelési szaktanácsadást nyújtsunk kedves ügyfeleinknek?

  • az alapvető információkat, amik a felületkezeléssel kapcsolatosak, szakképzett kollégáinktól kapják meg. Erre a szolgáltatásunkra igen büszkék vagyunk, mivel tudjuk, hogy a megfelelő szaktanácsadás aranyat ér azok számára, akik belefognak a felületkezelés bonyodalmas munkájába.
  • eme információk birtokában lényegesen nagyobb kedvvel és önbizalommal kezdhet neki egy felújításnak.
  • a különböző technikákat – lakkozás, pácolás, olajozás, festés – az ügyfél szaktanácsadásunkat követően optimálisan tudja gyakorlatban kivitelezni
  • segítséget nyújtunk abban is, hogy milyen felületkezelési technikákat érdemes alkalmazni beltérben illetve kültéren.

Kollégáink barátságosak és több évtizedes rutinnal rendelkeznek, így bármikor a legnagyobb bizalommal fordulhat feléjük, bármilyen kérdés is merül fel a felületkezeléssel kapcsolatban, a megfelelő információt minden esetben meg fogja kapni.

Várjuk ügyfeleinket szeretettel saját központunkban, ahol nyugodt, és rendezett körülmények között elbeszélgethet kollégáinkkal!